دکتر.زینب.حسینی

25 فروردين 1403
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خبر داد؛ ارائه بیش ۸ هزار و ۲۰۲ خدمت درمانی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم در طرح سلامت نوروزی
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: هم‌زمان با ایام تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، بیش از ۸ هزار و ۲۰۲ نفر با مراجعه به بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از خدمات درمانی بهره‌مند شدند.

15 فروردين 1403
خدمات رایگان سونوگرافی به مناسبت بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شهادت حضرت علی (ع)
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: هم‌زمان با بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) خدمات رایگان سونوگرافی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم انجام شد.

15 فروردين 1403
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خبر داد؛ اعزام دو بیمار سوختگی با بالگرد اورژانس ۱۱۵ از بیمارستان اهرم به گناوه
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از اعزام دو بیمار سوختگی با بالگرد اورژانس ۱۱۵ از بیمارستان اهرم به گناوه خبر داد.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مسائل تهدیدکننده سلامت مردم ورود پیدا می‌کند
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ورود دانشگاه علوم پزشکی به مسائلی همچون پسماند، تصادفات جاده‌ای و ... به این دلیل است که این موارد تهدیدکننده سلامت مردم هستند.

در اندیشگاه سلامت عسلویه مطرح شد؛ آلودگی هوا و آب آشامیدنی سالم از تهدیدکننده‌های محیطی سلامت عسلویه هستند/ بررسی عواملی مؤثر بر سلامت مردم از وظایف اندیشگاه سلامت است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: آلودگی هوا و آب آشامیدنی سالم، مهم‌ترین دغدغه از تهدیدکننده‌های محیطی سلامت شهرستان به شمار می‌روند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ تکمیل بخش مراقبت‌های ویژه قلب بیمارستان امام حسین (ع) اهرم توسط خیر تنگستانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تکمیل بخش مراقبت‌های ویژه قلب (CCU) بیمارستان امام حسین (ع) اهرم توسط خیر تنگستانی خبر داد.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: مردم شهرستان تنگستان از خدمات تشخیصی و درمانی متخصص قلب و عروق بهره‌مند می‌شوند
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: به همت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مردم شهرستان تنگستان از خدمات تشخیصی و درمانی متخصص قلب و عروق بهره‌مند می‌شوند.

از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون؛ ۱۴ هزار بیمار از خدمات تصویربرداری بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بهره‌مند شدند
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه ۱۴۰۲، تعداد ۱۴ هزار و ۶۹۵ نفر از خدمات تصویربرداری بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بهره‌مند شدند.

در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۲؛ ارائه خدمات درمانی به بیش از ۵۹ هزار و ۶۰۵ نفر در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از ارائه خدمات درمانی به بیش از ۵۹ هزار و ۶۰۵ نفر در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ خبر داد.

رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: آموزش کارکنان سبب افزایش بهره‌وری در سازمان خواهد شد
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: آموزش کارکنان سبب افزایش بهره‌وری در سازمان خواهد شد.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: لزوم توجه به امور رفاهی کارکنان / ایجاد امکانات و تسهیلات رفاهی مناسب ویژه پرسنل
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: سلامت و رفاه کارکنان و ایجاد امکانات و تسهیلات رفاهی مناسب از اهداف اساسی حوزه ریاست در بیمارستان امام حسین(ع) اهرم به شمار می‌رود.

استفاده از صاحب‌نظران به‌عنوان بازوی فکری اندیشگاه سلامت ضروری است
رئیس اندیشگاه سلامت استان بوشهر گفت: بانک اطلاعات اندیشگاه سلامت شهرستان دشتی باید فعال و از صاحب‌نظران به‌عنوان بازوی فکری اندیشگاه سلامت استفاده شود.

دیدار رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با خانواده شهید رضا صبوحی
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به مناسبت وفات ام‌البنین (س) و روز تقدیر از مادران و همسران شهید با حضور در منزل شهید رضا صبوحی با مادر و دیگر اعضای خانواده این شهید والامقام دوران دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کرد.

رابطین بهداشتی بیمارستان‌ها، پل ارتباطی بین بهداشت و درمان
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: رابطین بهداشتی در بیمارستان‌ها کارشناسان باتجربه‌ای هستند که در زمینه ارائه‌ی خدماتِ سلامت، نقش پل ارتباطی بینِ بخش بهداشت و درمان را ایفا می‌کنند.

۱۰ پزشک متخصص در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم جذب شدند
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از حضور ۹ نفر متخصص جدید و ۱ نفر فوق تخصص بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری با همت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و پیگیری‌های مدیریت بیمارستان امام حسین (ع) خبر داد.

آزمایش‌های سلامت باروری در بیمارستان اهرم انجام می‌شود
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: برای اولین بار در شهرستان تنگستان، آزمایش‌های سلامت باروری در زنان و مردان در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم انجام می‌شود.

ارزیابی عملکرد تشکل‌های مردم نهاد سلامت تابع دانشگاه/ گزارش تصویری
با توجه به ابلاغ دستورالعمل رتبه‌بندی و ارزیابی تشکل‌های مردم نهاد سلامت تابع دانشگاه علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جلسه‌ای با هدف نظارت و ارزیابی عملکرد تشکل‌ها در دانشگاه برگزار شد.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: تشکیل کانون سلامت محله در استان نتایج خوبی در پی داشته است
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: کانون سلامت محله در اکثر نقاط استان شکل گرفته و شاهد نتایج خوبی در این کانون‌ها بوده‌ایم.

رییس دبیرخانه آسیب‌های اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نوجوانی، مهم‌ترین مرحله از مراحل رشد انسان است/ گزارش تصویری
رییس دبیرخانه آسیب‌های اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نوجوانی، مهم‌ترین مرحله از مراحل رشد انسان است، که با عواطف و هیجانات خودش آشنا می‌شود و در پایان این دوره، فرد باید درک هویت خود را کسب کند.