دکتر.محمدرضا.یزدان‌خواه

13 تير 1403
برگزاری دوره کوتاه‌مدت پاسخگویی اجتماعی در سطح کلان منطقه پنج توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بوشهر از برگزاری دوره کوتاه‌مدت پاسخگویی اجتماعی در سطح کلان منطقه پنج توسط این دانشگاه خبر داد.

حضور فعال اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و سومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی
بیست و سومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ، پانزدهمین جشنواره شهید مطهری و چهارمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه دانشجویی با محور" آموزش پزشکی درگذر از دوران کرونا، حفظ و ارتقای کیفیت" به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ در آینده‌ای بسیار نزدیک شاهد حضور دانشجویان پرستاری و مامایی در بیمارستان برازجان خواهیم بود
سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای آموزشی- درمانی شدن بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان، در آینده‌ای بسیار نزدیک شاهد حضور فعال و مستمر دانشجویان رشته‌های پرستاری و مامایی در بخش‌های بیمارستان شهید صادق گنجی خواهیم بود.