دکتر.نادر

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد؛ لزوم ساماندهی کلینیک‌های ویژه بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ساماندهی درمانگاه‌ها و کلینیک‌های بیمارستان‌های تابعه در دستور کار این معاونت قرار دارد.

19 فروردين 1403
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان بوشهر در ایام نوروز پایش شدند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در ایام نوروز جهت ارائه خدمات با کیفیت و ایمن پایش شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: لزوم استفاده از فرصت اعتباربخشی برای ارتقای کمی و کیفی خدمات/ برنامه‌ریزی لازم برای تجهیز بیمارستان‌ها صورت گرفته است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تجهیزات خوبی در سال جاری برای بیمارستان‌های استان بوشهر تأمین شد که این روند ادامه دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تجهیزات خوبی در سال جاری برای بیمارستان‌های استان بوشهر تأمین شد که این روند در سال آینده ادامه خواهد داشت.

آمادگی مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در چهارشنبه آخر سال
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آمادگی مراکز درمانی وابسته به این دانشگاه در چهارشنبه آخر سال خبر داد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کلینیک سرپایی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه همه‌روزه در حال خدمت‌رسانی به مردم شریف است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کلینیک سرپایی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه همه‌روزه در حال خدمت‌رسانی به مردم شریف است.

دعوت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای حضور گسترده در انتخابات
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از خانواده حوزه سلامت برای حضور گسترده در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری دعوت کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مطالبات پرستاران با جدیت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پیگیری می‌شود/ رفع موانع پرداختی قانون تعرفه پرستاری نیاز به پیگیری همه‌جانبه است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیگیری مطالبات پرستاران در رأس برنامه‌های معاونت درمان و تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است و با جدیت پیگیری می‌شود.

سرپرست بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) دیلم معارفه شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، آئین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) شهرستان دیلم با حضور معاون درمان و رئیس حراست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

معاون درمان دانشگاه در نشست هیات رئیسه مشترک دانشگاه: ارتقای کمیت و کیفیت اورژانس بیمارستان‌های استان در دستور کار است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی در نشست مشترک هیات رئیسه مشترک دانشگاه گفت: ارتقای کمیت و کیفیت اورژانس بیمارستان‌های استان در دستور کار معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قرارگرفته است‌.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه به‌عنوان قطب درمان شمال استان تقویت می‌شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه به‌عنوان قطب درمان شمال استان تقویت می‌شود.

در جلسه شورای اداری شهرستان دیر؛ مراسم تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر برگزار شد/ گزارش تصویری
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام هادی (ع)، در جلسه شورای اداری شهرستان دیر با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سرپرست این مرکز درمانی تکریم و معارفه شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: ضرورت تکمیل پروژه‌های در حال احداث بیمارستان زینبیه در جهت دسترسی مردم به خدمات درمانی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بازدید از پروژه‌های در حال احداث بیمارستان زینبیه خورموج بر ضرورت تکمیل آن تاکید کرد.

با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ دکتر نادر شکیب آزاد به‌عنوان معاون درمان دانشگاه منصوب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر نادر شکیب آزاد را به‌عنوان معاون درمان دانشگاه منصوب کرد.

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ موفقیت دستیاران رشته کودکان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آزمون دانشنامه تخصصی
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از موفقیت دستیاران رشته کودکان این دانشگاه در آزمون دانشنامه تخصصی خبر داد.

آیین روپوش سفید دانشجویان پزشکی ورودی 98 برگزار شد / گزارش تصویری
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آیین روپوش سفید در واقع فاز دوم دوره هفت ساله پزشکی عمومی است که تفاوت های قابل توجهی با فاز اول دارد.

سرپرست جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور حکمی دکتر نادر شکیب‌آزاد را به‌عنوان سرپرست جدید دانشکده پزشکی این دانشگاه منصوب کرد.

فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان: بسیاری از سرطان‌های کودکان با تشخیص به‌موقع درمان‌پذیر هستند
فوق تخصص خون و آنکولوژی کودکان گفت: بسیاری از سرطان‌های کودکان با تشخیص به‌موقع درمان‌پذیر هستند.

سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان خبر داد: تبدیل کلینیک تخصصی هفده شهریور برازجان به کلینیک ویژه در آینده‌ای نزدیک
سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان از تبدیل کلینیک تخصصی بیمارستان هفده شهریور برازجان به کلینیک ویژه در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان: تکریم به خانواده شهدا یکی از مهم‌ترین رویکردهای بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان است
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: تکریم و توجه به خانواده شهدا یکی از مهم‌ترین رویکردهای بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان است.

سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان: ارایه خدمات با کیفیت و مطلوب حق تمام شهروندان است
سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: هدف نهایی ما از همکاری بخش‌های خصوصی، ارایه خدمات ارزان و باکیفیت به قشر محروم جامعه است که توانایی پرداخت هزینه در بخش‌های خصوصی را ندارند.

هم‌زمان با آغاز هفته سلامت صورت گرفت؛ برپایی ایستگاه سلامت در بیمارستان شهید گنجی برازجان
سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، ایستگاه سلامت در بیمارستان شهید گنجی برازجان به مناسبت هفته سلامت بر پاشد.

1 فروردين 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مدیریت در مناطق کمتر توسعه یافته فراز و نشیبهای فراوانی دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: مدیریت در شرایط فعلی و به خصوص در مناطق کمتر توسعه یافته، فراز و نشیب‌های فراوانی دارد و کمبودهایی نیز دیده می‌شود که این خود وظیفه و کار مدی ...