رفاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: انتقال حساب پرداخت حقوق کارکنان به‌منظور رفاه بیشتر و صیانت از حقوق کارکنان دانشگاه است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: انتقال حساب پرداخت حقوق کارکنان در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی دولت مبنی بر شفاف‌سازی و به‌منظور رفاه بیشتر و صیانت از حقوق کارکنان دانشگاه است.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: لزوم توجه به امور رفاهی کارکنان / ایجاد امکانات و تسهیلات رفاهی مناسب ویژه پرسنل
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: سلامت و رفاه کارکنان و ایجاد امکانات و تسهیلات رفاهی مناسب از اهداف اساسی حوزه ریاست در بیمارستان امام حسین(ع) اهرم به شمار می‌رود.

رییس صندوق رفاه وزارت بهداشت: از تکمیل و تجهیز خوابگاه دخترانه ۱۵ خرداد و ساخت خوابگاه متاهلی حمایت خواهیم کرد
رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی گفت: آرامش و سلامت روان دانشجو حین تحصیل و استفاده از امکانات خوابگاهی و رفاهی برای صندوق اهمیت بالایی دارد بنابراین در راستای بهتر شدن زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، از پروژه تکمیل و تجهیز خوابگاه ...

بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به دانشجویان پرداخت شد
بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به 137 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت شد.

بسته جامع خدمات رفاهی کارکنان تدوین می‌شود
دبیر شورای رفاهی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: به‌منظور افزایش بهره‌وری و کارایی نیروی انسانی، بسته جامع خدمات رفاهی کارکنان تدوین می‌شود.