سکته

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سکته مغزی در ساعات اولیه قابل‌درمان است/ تلاش برای پیشگیری و درمان سکته مغزی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سکته‌های مغزی یکی از مسائل حیاتی و مورد توجه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است که در ساعات اولیه قابل‌درمان هستند.

فوق تخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تشخیص و درمان به‌موقع سکته قلبی، گام طلایی نجات بیماران قلبی است
فوق تخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تشخیص به هنگام و درمان به‌موقع سکته قلبی یا حمله قلبی از اهمیت بالایی برخوردار است و به‌عنوان گامی طلایی در نجات جان بیماران قلبی شناخته می‌شود.

متخصص داخلی مغز و اعصاب بیمارستان شهید گنجی برازجان: مؤثرترین زمان درمان برای بیماران سکته مغزی شروع درمان در زمان طلایی است
متخصص داخلی مغز و اعصاب بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: بهترین و مؤثرترین زمان درمان برای بیماران سکته مغزی شروع درمان در زمان طلایی است.

با آموزش شیوه صحیح زندگی می‌توان میزان خطر سکته‌های قلبی و مغزی را کاهش داد
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با آموزش شیوه صحیح زندگی و در صورت لزوم تجویز دارو می‌توان میزان خطر سکته‌های قلبی و مغزی را کاهش داد.

نجات بیماران سکته قلبی با طرح 247 سازمان اورژانس 115
رییس سازمان اورژانس 115 بوشهر گفت: بیماران با مشکل سکته حاد قلبی در طرح ملی 247 اورژانس از مرگ نجات پیدا خواهند کرد.

۲۰درصد از سکته‌های مغزی در افراد زیر پنجاه‌وپنج سال اتفاق می‌افتد
متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان گفت: ۲۰ درصد از سکته‌های مغزی در افراد کمتر از پنجاه‌وپنج سال رخ‌داده که سالانه یک‌صد و پنجاه‌هزار مورد سکته مغزی در کشور رخ می‌دهد.

رییس بیمارستان توحید جم خبر داد: احیا قلبی آزاده دفاع مقدس پس از تلاش ۴۰ دقیقه‌ای
رییس بیمارستان توحید جم گفت: عملیات احیای آزاده دفاع مقدس، با حضور تیم احیای بیمارستان پس از ۴۰ دقیقه تلاش، موفقیت آمیز بود و بیمار از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: با مدیریت زمان سکته حاد مغزی درمان می‌شود/ گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: مدیریت زمان، نجات‌بخش جان بیماران سکته حاد مغزی واصلی‌ترین عامل کاهش عوارض و ناتوانایی‌های پس‌ازآن است.

رییس انجمن سکته مغزی ایران: کاهش مرگ‌ومیر ناشی از سکته مغزی با افزایش آگاهی عمومی امکان‌پذیر است
رییس انجمن سکته مغزی ایران گفت: با افزایش مشارکت گروهی و آموزش عمومی می‌توان آمار مرگ‌ومیر ناشی از سکته حاد مغزی و عوارض آن را کاهش داد.

متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه: سکته مغزی قابل‌درمان است
متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه گفت: سکته مغزی یکی از بیماری‌های شایع هست که منجر به ناتوانی شدید و مرگ در تمام دنیا شده و این ناتوانی به طبع، هزینه‌های زیادی برای دولت، بیماران و خانواده‌های آن‌ها دارد.

واحد مراقبت‌های سکته مغزی در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه راه‌اندازی شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه واحد مراقبت‌های سکته مغزی در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه راه‌اندازی شد.

پیشگیری از احتمال بروز سکته‌های قلبی مغزی در آینده با شناخت عوامل خطر
کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با شناخت عوامل خطرات احتمال بروز سکته‌های قلبی مغزی در آینده پیشگیری کنید.

داشتن یک شیوه زندگی سالم از بروز سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری می‌کند
کارشناس سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: داشتن یک شیوه زندگی سالم از بروز سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری می‌کند.

یک متخصص مغز و اعصاب: سکته مغزی سومین عامل مرگ‌ومیر در بین بیماری‌های قلبی و عروقی در استان بوشهر است
متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیمار‌ی‌های قلبی و عروقی نخستین عامل مرگ‌ومیر در استان بوشهر است که دراین‌بین سکته مغزی سومین عامل مرگ‌ومیر را به خود اختصاص داده است.

رتبه برتر دیّر در اجرای طرح خطرسنجی سکته‌های قلبی و مغزی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: طبق گزارش معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص اجرای طرح خطرسنجی سکته‌های قلبی و مغزی، شهرستان دیّر در مکان نخست اجرای این طرح در استان بوشهر قرار دارد.

رییس شبکه بهداشت دیّر خبر داد: اجرای طرح خطرسنجی سکته‌های قلبی و مغزی در شهرستان دیّر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از اجرای طرح خطر سنجی سکته‌های قلبی و مغزی برای همه افراد بالای 30 سال در شهرستان دیّر خبر داد.

هر آنچه باید از سکته مغزی بدانیم
اگر متوجه هرگونه علامت و یا نشانه‌ای از سکته مغزی در خود شدید، حتی اگر این علائم بی‌ثبات، زودگذر و یا دارای نوسان به نظر رسند و یا ناپدید گشته و از بین روند، به دنبال رسیدگی و مراقبت فوری پزشکی باشید و سریع با شماره اورژانس تماس گرفته و بدانید که هر دقیقه ...

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سکته مغزی منجر به معلولیت جدی و یا مرگ می‌شود
متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سکته مغزی به معنای آسیب ناگهانی به مغز به علت از بین رفتن جریان خون و اکسیژن رسانی است و زمانی رخ می دهد که ناگهان یک رگ خونی در مغز پاره و یا مسدود می شود که در نتیجه باعث معلولیت جدی و یا مرگ می‌شود.