عاطفه.قلاوند

خانه بهداشت علی‌آباد در شهرستان جم افتتاح شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان جم گفت: در ششمین روز از هفته دولت‌خانه بهداشت روستای علی‌آباد با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان جم؛ طرح وارنیش فلوراید تراپی برای بیش از ۹ هزار دانش‌آموز جمی اجرا می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: طرح وارنیش فلوراید تراپی برای ۹ هزار و ۲۷۵ نفر از دانش‌آموزان ۶ تا ۱۲ سال در شهرستان جم انجام می‌گیرد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان جم: 70 درصد از اتباع خارجه در شهرستان جم غربالگری بیماری سل شدند /گزارش تصویری
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان جم گفت: از ابتدای اسفندماه تاکنون 70 درصد از جمعیت مورد هدف اتباع خارجه در طرح ملی بیماری سل، غربالگری شدند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان جم: ارائه خدمات بهداشتی رایگان به عشایر شهرستان جم
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: به ۱۵ خانوار عشایر ساکن جم با جمعیت ۴۱ نفر خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه شد.