فرهنگ.سلامت


30 ارديبهشت 1402
هشدار رئیس اورژانس 115 بوشهر؛ مراقب گزش و نیش حشرات و خزندگان باشید
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر گفت: هرساله با رسیدن فصل گرم و افزایش دمای هوا در استان بوشهر شاهد تحرک بیشتر حشرات و خزندگان هستیم که این موضوع خطر عقرب گزیدگی، مارگزیدگی و گزش حشرات را نیز افرایش می‌دهد.

 

27 فروردين 1402
کارشناس واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ مهمترین راه پیشگیری از بیماری گال رعایت بهداشت فردی و محیط است
کارشناس واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بهترین و مهمترین راه پیشگیری از بیماری گال رعایت اصول بهداشت فردی و محیط است.

 

20 فروردين 1402
متخصص گوش، حلق و بینی: کرونا باعث درگیری عصب گوش و کاهش شنوایی در کودکان می‌شود/ کاهش شنوایی موجب اختلال تکلم و رشد اجتماعی کودک می‌شود
متخصص گوش، حلق و بینی گفت: تعدادی از ویروس‌ها از جمله کرونا ویروس باعث درگیری عصب گوش و کاهش شنوایی حسی عصبی در کودکان می‌شوند.

 

9 فروردين 1402
اقداماتی که برای پیشگیری از بیمارهای منتقله از آب و غذا در ماه رمضان باید انجام دهیم
با حلول ماه مبارک رمضان شاهد برخی فعالیت‌های خاص، احتمال شیوع بیماری‌های منتقله از آب و غذا، به‌ویژه بیماری‌های عفونی روده‌ای، افزایش می‌یابد.

 

27 اسفند 1401
چشم‌پزشک بیمارستان کنگان: آنچه باید در مورد ناخنک چشم بدانیم
چشم‌پزشک بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: ناخنک چشم زائده‌ای است که از بافت کنار قرنیه (ملتحمه) شروع شده و تا روی قرنیه چشم ادامه پیدا می‌کند و به مرور زمان، این بافت ملتهب شده و به رنگ قرمز در می‌آید و مشکلات زیبایی و بینایی را در پی خواهد داشت.

 

20 اسفند 1401
کارشناس مسئول واحد امور دارویی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مواظب کودکان خود در هنگام استفاده از محصولات شیمیایی و پاک‌کننده‌ها باشید
کارشناس مسئول واحد امور دارویی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خانواده‌ها با توجه به زمان خانه تکانی عید نوروز، در هنگام استفاده از محصولات شیمیایی و پاک‌کننده‌ها مواظب کودکان خود باشند.

 

20 اسفند 1401
کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت بوشهر: وزن کوله‌پشتی به همراه وسایل موجود در آن برای دانش آموزان ابتدایی سه کیلوگرم انتخاب شود
کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ضروری است به‌طور میانگین وزن کوله‌پشتی به همراه وسایل موجود در آن برای دانش آموزان ابتدایی تا سه کیلوگرم و برای دانش آموزان مقطع راهنمایی و دبیرستان تا ۱۰ کیلوگرم انتخاب شود.

 

2 اسفند 1401
سنگ بنای درمان دیابت نوع ۲ افزایش فعالیت بدنی و رژیم غذایی سالم است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: سنگ بنای درمان دیابت نوع ۲٫ سبک زندگی سالم از جمله افزایش فعالیت بدنی و رژیم غذایی سالم است.

 

1 اسفند 1401
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پیشگیری از ناباروری در مردان با اصلاح سبک زندگی تا حد زیادی امکان دارد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با اصلاح سبک زندگی می‌توان تا حد زیادی از ناباروری در مردان پیشگیری کرد.

 

4 بهمن 1401
کارشناس بیماری واگیر عسلویه عنوان کرد؛ با رعایت اصول درمان صحیح بیماران و موارد تماس، بیماری گال به‌راحتی درمان می‌شود
کارشناس بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: با رعایت اصول درمان صحیح بیماران و موارد تماس، بیماری گال به‌راحتی درمان می‌شود.

 

4 بهمن 1401
تغذیه صحیح باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می‌شود
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تغذیه صحیح باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می‌شود.

 

28 دی 1401
هشدار کارشناس تغذیه دیّر: تأثیرات منفی جلوگیری از مصرف قطره آهن به دلیل ترس از پوسیدگی دندان در سلامت کودکان
کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: جلوگیری از مصرف قطره آهن در کودکان به دلیل ترس از پوسیدگی دندان توسط والدین تأثیر منفی بر سلامت کودکان دارد.

 

27 دی 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: چاقی شکمی احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن و التهابی را افزایش می‌دهد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: چاقی شکمی احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن و التهابی را در افراد افزایش می‌دهد.

 

14 دی 1401
داروساز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از 60 درصد بيماری‌ها ناشی از تجويز و مصرف غيرمنطقی داروها است
داروساز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نتايج بررسی‌های مختلف حاکی از آن است که در کشور ما بیش از 60 درصد بيماری‌ها ناشی از تجويز و مصرف نادرست و غيرمنطقی داروها است.

 

7 دی 1401
کارشناس واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ بعضی از بیماری‌های مادرزادی در بدو تولد هیچ علامتی ندارند
کارشناس واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بعضی از بیماری‌ها در بدو تولد هیچ علامتی ندارند ولی در صورت تشخیص به‌موقع در روزهای اولیه زندگی به‌طور موثر قابل‌درمان هستند.

 

29 آبان 1401
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خبر داد: افزایش مصدومین سوختگی در فصل زمستان
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در مصاحبه با روابط عمومی؛ اظهار داشت: صدمات ناشی از سوختگی صدماتی هستند که کمتر موردتوجه قرار می‌گیرند و با عوارض و مرگ‌ومیر قابل‌توجهی همراه هستند. صدمات ناشی از سوختگی، به‌ویژه سوخ ...

 

23 آبان 1401
متخصص بیماری‌های اعصاب و روان دشتستان: شیوع دیابت در بیماران افسرده در حدود دو برابر جمعیت عادی است
پزشک متخصص بیماری‌های اعصاب و روان بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: شیوع دیابت در بیماران افسرده حدود 5/1 تا ۲ برابر جمعیت عادی است.

 

30 مهر 1401
ویتامین D یک ماده غذایی بسیار مهم برای سلامتی زنان است/ آزمایش برای تعیین سطح ویتامین D برای اغلب افراد اهمیت دارد
کارشناس واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: ویتامین دی (D) یک ماده غذایی بسیار مهم برای سلامتی زنان بخصوص مادران باردار است.

 

26 مهر 1401
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: با بازگشایی مدارس و ورود به فصل پاییز شیوع آنفلوانزا را جدی بگیریم
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با بازگشایی مدارس و ورود به فصل پاییز بیماری آنفلوانزا باید جدی گرفته شود.

 

18 مهر 1401
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته با شستن تخم‌مرغ باز می‌شود
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با شستن تخم‌مرغ راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می‌شود و آلودگی به داخل آن راه می‌یابد.

 

16 مهر 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف تخم‌مرغ در هیچ گروه سنی نباید حذف شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف تخم‌مرغ در هیچ گروه سنی نباید حذف شود، بلکه مقدار مصرف آن می‌تواند با نظر پزشک معالج تعدیل شود.

 

6 مهر 1401
استفاده از بندهاي شانه‌اي پهن از ویژگی های کوله پشتی استاندارد برای دانش آموزان است
کارشناس مسئول بیماری های غیر واگیرمرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کوله پشتی می بایست بند سینه اي و کمري داشته و استفاده از بندهاي شانه اي پهن از ویژگی های کوله پشتی استاندارد برای دانش آموزان است.

 

15 شهريور 1401
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ظرف‌های شیشه‌ای بهترین ظروف برای نگهداری آب‌لیمو می‌باشند
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ظرف‌های شیشه‌ای بهترین ظروف برای نگهداری آب‌لیمو می‌باشند.

 

11 امرداد 1401
علائم، راه‌های تشخیص و درمان کم‌آبی بدن
کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کم‌آبی در بدن به حالتی گفته می‌شود که بیش ازآنچه آب مصرف می‌کنید، آن را از دست دهید.

 

10 امرداد 1401
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شیر مادر تمام نیازهای تغذیه‌ای شیرخوار را تا 6 ماهگی تأمین می‌کند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شیر مادر اساسی‌ترین ماده‌ای است که می‌تواند به‌تنهایی تمام نیازهای تغذیه‌ای شیرخوار را از بدو تولد تا پایان 6 ماهگی تأمین کند.

 

14 تير 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی در جوامعی که شیر و لبنیات مصرف می‌کنند، کمتر است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: شیوع فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی در جوامعی که شیر و لبنیات کافی مصرف می‌کنند، کمتر است.

 

24 خرداد 1401
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: انجماد یکی از بهترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: انجماد یکی از بهترین روش‌های نگهداری انواع گوشت‌ها نظیر گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های دریایی است.

 

17 خرداد 1401
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: دود باقیمانده سیگار بر روی سطوح نیز به سلامتی افراد آسیب می‌رساند
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: حتی دود باقیمانده سیگار بر روی پوشاک، کف‌پوش‌ها، مبلمان، اسباب‌بازی‌ها، وسایل نقلیه و دیوارها نیز به سلامتی افراد آسیب می‌رساند.

 

17 خرداد 1401
رژیم غذایی غنی از شیر و لبنیات ریسک چاقی را در دوران کودکی کاهش می دهد
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: رژیم غذایی غنی از شیر و لبنیات ریسک چاقی را در دوران کودکی را کاهش و ترکیب بدنی در دوران بزرگ‌سالی را بهبود می‌بخشد.

 

19 ارديبهشت 1401
کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بیماری بتا تالاسمی نوعی کم‌خونی ارثی یا ژنتیکی است
کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بیماری بتا تالاسمی نوعی کم‌خونی ارثی یا ژنتیکی است که از والدین به کودکان منتقل می‌شود.

 

12 ارديبهشت 1401
حتی کسانی که علائم خفیف آسم دارند از اسپری تنفسی خود استفاده کنند
مدیر گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تمام افراد دچار آسم، حتی کسانی که علائم خفیف دارند، باید مرتباً از اسپری تنفسی خود به‌عنوان ابزاری برای پیشگیری استفاده کنند.

 

28 فروردين 1401
پزشک عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: اسهال کودک با مایع درمانی خوراکی کنترل و درمان می‌شود
پزشک عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: اسهال کودک با مایع درمانی خوراکی کنترل و درمان می‌شود.

 

17 اسفند 1400
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ آموزش عدم استفاده از مواد محترقه در چهارشنبه‌سوری یک الزام است
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: آموزش برگزاری چهارشنبه‌سوری بدون استفاده از مواد محترقه و آتش‌زا یک الزام است.

 

14 اسفند 1400
نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد.

 

13 بهمن 1400
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: داروهای گیاهی حتماً باید زیر نظر متخصصین طب سنتی تجویز و مورد استفاده قرار گیرند
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: داروهای گیاهی حتماً باید زیر نظر متخصصین طب سنتی تجویز و مورداستفاده قرار گیرند.

 

4 بهمن 1400
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مصرف میوه و سبزیجات گوناگون سطح ایمنی فرد را در مواجهه با ویروس کرونا افزایش می‌دهد
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مصرف میوه و سبزیجات متنوع به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین‌ها و املاح معدنی سطح ایمنی بدن را در مواجهه با ویروس کرونا افزایش می‌دهد.

 

15 آبان 1400
متخصص داخلی مغز و اعصاب بیمارستان شهید گنجی برازجان: مؤثرترین زمان درمان برای بیماران سکته مغزی شروع درمان در زمان طلایی است
متخصص داخلی مغز و اعصاب بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: بهترین و مؤثرترین زمان درمان برای بیماران سکته مغزی شروع درمان در زمان طلایی است.

 

27 مهر 1400
داروساز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف غیر منطقی دارو و مسمومیت‌های دارویی می‌تواند موجب مرگ افراد شود
داروساز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از عوارض خود درمانی و مصرف غیر منطقی دارو مسمومیت‌های دارویی بوده که می‌تواند آسیب جدی داشته و یا حتی موجب مرگ افراد شود.

 

26 مهر 1400
کارشناس مسئول مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ با تشخیص به‌موقع می‌توان پوکی استخوان را مهار کرد
کارشناس مسئول مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: با تشخیص به‌موقع می‌توان پوکی استخوان را مهار کرد.

 

20 مهر 1400
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: خطر پوکی استخوان پس از ۵۰ سالگی به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: خطر پوکی استخوان پس از ۵۰ سالگی به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.

 

10 مهر 1400
متخصص آسم، آلرژي و بيماري‌هاي نقص ايمني دانشگاه علوم پزشكي بوشهر: واکسن کووید ۱۹ و آنفلوآنزا را می‌توان به‌صورت هم‌زمان دریافت کرد
متخصص آسم و آلرژي و بيماري‌هاي نقص ايمني دانشگاه علوم پزشكي بوشهر گفت: طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، واکسن کووید19 و آنفلوآنزا را مي‌توان به‌صورت هم‌زمان دریافت کرد زيرا هر دو واكسن فاقد ويروس زنده هستند.

 

23 خرداد 1400
زنان در دوران بارداری و شیردهی به نوزاد نیاز به ید بیشتری دارند
کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: زنان در دوران بارداری و شیردهی به‌منظور حفظ سوخت‌وساز طبیعی و همچنین انتقال هورمون تیروئید به جنین و نوزاد نیاز به ید بیشتری دارند.

 

4 خرداد 1400
آگاهی آحاد جامعه از بیماری‌های غده تیروئید که به‌طور مستقیم بر سلامت فرد تأثیر دارد ضروری است
مسئول مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: نظر به اهمیت غده تیروئید در سلامت انسان و شیوع قابل‌توجه بیماری‌های آن در جامعه، روز۲۵ می مصادف با ۴ خرداد۱۴۰۰ به‌عنوان روز جهانی تیروئید انتخاب‌شده است.

 

18 ارديبهشت 1400
کارشناس شبکه بهداشت و درمان گناوه: سوانح رانندگی و تلفات انسانی ناشی از آن سلامت جامعه را تهدید می‌کند
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: سوانح رانندگی و تلفات انسانی ناشی از آن سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

 

15 فروردين 1400
مصرف بی‌رویه و خودسرانه مکمل‌ها باعث بروز اختلالات در عملکرد بدن می‌شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش دارند اما مصرف خودسرانه و بی‌رویه مکمل‌های حاوی این ریزمغذی‌ها ممکن است باعث بروز اختلالاتی در عملکرد بدن شود.

 

20 اسفند 1399
استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌هاست
کارشناس مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: یکی از شایع‌ترین انواع تقلّب‌ها، استفاده از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی است.

 

20 اسفند 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مصرف زیاد نمک زمینه ابتلا به فشارخون را افزایش می‌دهد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل مؤثر بر افزایش فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است.

 

7 بهمن 1399
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه: بیش از یک‌سوم موارد سرطان قابل پیشگیری و یک‌سوم دیگر به‌شرط تشخیص زودهنگام درمان‌پذیر هستند
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: بیش از یک‌سوم موارد سرطان قابل‌پیشگیری و یک‌سوم دیگر به‌شرط تشخیص زودهنگام درمان‌پذیر هستند.

 

22 دی 1399
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یکی از مهم‌ترین مشکل بهداشت عمومی از دست دادن شنوایی با هزینه‌های قابل‌توجه اقتصادی است
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از مهم‌ترین مشکل بهداشت عمومی از دست دادن شنوایی با هزینه‌های قابل‌توجه اقتصادی است.

 

16 دی 1399
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: اصول تغذیه صحیح در دوران کرونا چیست؟
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه در روزهای کرونایی به دلیل تغییر نیازهای روزانه بدن در دوران بیماری دارای شرایط خاصی است.

 

9 دی 1399
مسئول آموزش فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ شهرستان دشتستان: بیماران مبتلا به کرونا در صورت نداشتن حس بویایی بیشتر در معرض گازگرفتگی هستند
مسئول آموزش فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ شهرستان دشتستان گفت: مبتلایان به کرونا به دلیل احتمال اختلال حس بویایی بیشتر در معرض خطرات گازگرفتگی هستند.

 

6 دی 1399
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: فرزندتان را در زمان شیوع کرونا، در فضای مجازی ایمن نگه‌دارید
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: والدین باید راهکارهایی ایمنی که فرزندان را در فضای مجازی و زمانی که به دلیل شیوع کرونا در خانه مانده‌اند را بیاموزند.

 

7 آبان 1399
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نوع نمک مصرفی می‌تواند تأثیر مهمی بر روی سلامتی اعضای خانواده داشته باشد.

 

5 آبان 1399
کارشناس گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پوکی استخوان از هـر سـه زن یک نفـر و از هر پنـج مـرد یک نفـر را تهدید می‌کند
کارشناس گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از هـر سـه زن یک نفـر و از هر پنـج مـرد یک نفـر به بیماری پوکی استخوان مبتلاست.

 

12 مهر 1399
بااطلاع از عوامل خطر از قلب خود مراقبت کنید
مسئول مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در سال‌های اخیر آمار مرگ‌ومیر بیماران قلبی و عروقی در دنیا افزایش چشمگیری داشته ازاین‌رو باید بااطلاع از عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی از قلب خود مراقبت کنید.

 

22 شهريور 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: علائم بیماری کرونا از ناقل بدون علامت تا بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و مرگ متفاوت است
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیماری کرونا در افراد بسیار متفاوت بوده و دامنه آن از فرد بدون علامت، سرفه و خستگی تا ماندن در بخش مراقبت‌های ویژه و مرگ احتمالی متفاوت است.

 

17 شهريور 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیماران مبتلا به کرونا با علائم خفیف را می‌توان در منزل تحت مراقبت قرار داد (قسمت اول)
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیماران مبتلا به کرونا با علائم خفیف را می‌توان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در منزل تحت مراقبت قرار داد.

 

10 شهريور 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: برای داشتن مواد غذایی سالم باید پروتکل‌های بهداشتی پس از خرید را رعایت کنیم
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای داشتن مواد غذایی سالم باید پروتکل‌های بهداشتی پس از خرید را رعایت کنیم.

 

3 شهريور 1399
بیرون رفتن از منزل جهت خرید مایحتاج روزانه مستلزم رعایت پروتکل‌های بهداشتی است
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیرون رفتن از منزل جهت خرید مایحتاج روزانه مستلزم رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی است.

 

28 امرداد 1399
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: برای رفتن به ساحل رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای رفتن به ساحل رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است.

 

28 امرداد 1399
برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رطب و خرما را قبل از مصرف بشویید
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا رطب و خرما را قبل از مصرف بشویید.

 

16 تير 1399
متخصص زنان و زایمان بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان: نیاز به آهن در زمان بارداری افزایش می‌یابد
متخصص زنان و زایمان بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان گفت: نیاز به آهن در زمان بارداری به علت اینکه برای تولید گلبول قرمز جنین و رشد جنین و جفت نیاز است افزایش می‌یابد.

 

7 تير 1399
متخصص عفونی و بیماری‌های تنفسی بیمارستان شهید گنجی برازجان: انتخاب ماسک و وسایل حفاظت تنفسی مناسب در پیشگیری از بیماری کرونا مؤثر است
متخصص عفونی و مسئول فنی بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: انتخاب ماسک و وسایل حفاظت تنفسی مناسب در پیشگیری از بیماری کرونا مؤثر است.

 

25 خرداد 1399
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ریسک انتقال کرونا از سطوح بسیار کم است
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طی جدیدترین تحقیقاتی که در خصوص کرونا ویروس در سطح بین‌المللی صورت گرفته ثابت‌شده ریسک انتقال کرونا از سطوح بسیار کم است.

 

25 خرداد 1399
افراد مسن، کودکان، نوزادان و زنان باردار با خطر گرمازدگی مواجه هستند
پزشک عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: افراد مسن، کودکان، نوزادان و زنان باردار ازجمله افرادی هستند که بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند و باید از قرار گرفتن در محیط‌های باز و بشدت گرم و در معرض تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنند.

 

10 خرداد 1399
متخصص چشم بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان: شستشوی چشم با آب اولین قدم در آسیب‌های ناشی از ترکیبات شیمیایی است
متخصص چشم بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: در آسیب‌های چشمی ناشی از ترکیبات شیمیایی مهم‌ترین نکته شستشوی سریع و مداوم با هر نوع آب تمیز و در دسترس است.

 

15 بهمن 1398
استفاده از سرما بهترین روش برای نگهداری خرما است
کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: استفاده از سرما بهترین روش برای نگهداری خرما است.

 

13 بهمن 1398
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر گفت: در فصل سرد سال نوشیدن آب را فراموش نکنید
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر گفت: وقتی هوا گرم است و مرتب عرق می‌کنیم نوشیدن آب کار راحتی است اما در فصل سرد سال نیز نباید نوشیدن آب را فراموش کرد.

 

7 بهمن 1398
مشکلات پوستی و سرطان از عوارض شایع تاتو و خالکوبی است
کارشناس نظارت بر مواد بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: احساس پشیمانی، ایجاد آلرژی، ابتلا به انواع عفونت‌ها، فشار بر روی غدد لنفاوی، مشکلات پوستی و سرطان از عمده عوارض تاتو وخالکوبی است.

 

28 آبان 1398
خودآزمایی پستان اولین قدم در تشخیص زودهنگام سرطان است
متخصص جراح عمومی در کارگاه آموزشی سرطان پستان و راه‌های پیشگیری از آن گفت: خودآزمایی پستان به عنوان اولین قدم در تشخیص زودهنگام سرطان است.

 

13 آبان 1398
متخصص ارتوپدی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان: زنان بعد از سن یائسگی در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند
متخصص ارتوپدی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان گفت: زنان بعد از سن یائسگی در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند.

 

13 آبان 1398
ورزش و فعالیت بدنی در بیماران مبتلا به آسم باعث تحریک بیماری می‌شود
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: خطر عمده ورزش و فعالیت بدنی در بیماران مبتلا به آسم، بروز علائم و یا حملات آسم است.

 

11 آبان 1398
افزایش آگاهی مهم‌ترین عامل پیشگیری‌کننده از بیماری هپاتیت است
مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مهم‌ترین عوامل پیشگیری و کنترل‌کننده بیماری هپاتیت، افزایش آگاهی، واکسیناسیون و رعایت شیوه زندگی سالم است.

 

4 آبان 1398
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو بوشهر: قرص برنج، نابودگری دردناک است/ باید از نگهداری این فرآورده در منزل جدا خودداری شود
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از قرص برنج به منظور کنترل و از بین بردن آفات و حشرات موذی نه‌تنها مناسب نیست بلکه منجر به افزایش حوادث ناشی از مسمومیت و مرگ دردناک می‌شود.

 

20 مهر 1398
کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت بوشهر؛ مصرف زیاد برنج و نشاسته باعث ایجاد بیماری کبد چرب می‌شود
کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: مصرف زیاد برنج و نشاسته از علل ایجاد بیماری کبد چرب است.

 

31 شهريور 1398
متخصص سلامت سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هر سه ثانیه یک نفر به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شود
متخصص سلامت سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طبق گزارش انجمن جهانی آلزایمر هر سه ثانیه یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود.

 

27 شهريور 1398
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ هرگز برای کاهش سوختگی از خمیردندان، یخ و سیب‌زمینی استفاده نکنید
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید از موادی چون یخ، سیب‌زمینی یا خمیردندان برای کاهش سوزش و التهاب محل سوختگی خودداری کرد.

 

24 شهريور 1398
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اواخر شهریور تا اوایل مهر بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزاست
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اواخر شهریور تا اوایل مهرماه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا است.

 

24 شهريور 1398
متخصص جراح عمومی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان: سرطان پستان شایع‌ترین نوع سرطان در زنان میان‌سال است/ انجام رایگان غربالگری سرطان پستان در مراکز خدمات جامع سلامت
متخصص جراح عمومی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور شهر برازجان گفت: سرطان پستان، شایع‌ترین سرطان در بین زنان ایران و اولین علت مرگ بر اثر سرطان در زنان میان‌سال به شمار می‌رود.

 

23 شهريور 1398
متخصص پوست، مو و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: برای انجام مراقبت‌های پوستی از مراجعه به آرایشگاه‌ها خودداری کنید
متخصص پوست، مو و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد برای انجام خدمات پوستی از قبیل لیزر، پلکسر، خال‌برداری و هرگونه اقدام تهاجمی بر روی پوست باید از مراجعه به آرایشگاه‌ها خودداری کنند.

 

6 شهريور 1398
غرق شدن کودکان درجاهایی که فکرش را نمی‌کنید
کارشناس برنامه کودکان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت:‌ در سال 96 و 97 تعدادی کودک زیر 5 سال در اثر غرق‌شدگی درجاهایی که فکرش را نمی‌کنید جان خود را از دست دادند.

 

6 شهريور 1398
مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه: سالک به وسیله یک نوع پشه خاکی منتقل می‌شود
مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بیماری سالک یکی از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان است که به وسیله یک نوع پشه خاکی منتقل می‌شود.

 

28 امرداد 1398
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از نمک دریا باعث کمبود ید، ایجاد سنگ کلیه و بیماری‌های گوارشی می‌شود
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از نمک دریا در درازمدت باعث ایجاد کمبود ید، سنگ کلیه، بیماری‌های گوارشی و افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

 

28 خرداد 1398
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ بوشهر: در تفریحات تابستانه خود از شناگاه‌های ایمن استفاده کنید
رییس سازمان اورژانس ۱۱۵ بوشهر گفت: با شروع فصل گرما و رونق ورزش‌های آبی در تابستان به‌ویژه شنا از مردم درخواست داریم از شناگاه‌های ایمن استفاده کنند.

 

21 خرداد 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ برای جلوگیری و درمان گرمازدگی، بیشتر آب بنوشید
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با شروع فصل گرما علایم گرمازدگی در استان افزایش می‌یابد که مصرف میزان بیشتر آب از بروز گرمازدگی جلوگیری می‌کند.

 

8 خرداد 1398
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف سبزیجات موجب کاهش فشارخون می‌شود
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد باید مصرف سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند زیرا پتاسیم و منزیم موجود در سبزیجات اثر مهار کنندگی بر روی سدیم داشته و می‌تواند باعث کاهش فشارخون شود.

 

8 خرداد 1398
راه‌های انتقال ویروس HIV از طریق تماس‌ جنسی، تماس با خون آلوده و انتقال از مادر به کودک است
کارشناس مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: راه‌های انتقال ویروس اچ آی وی از طریق تماس جنسی، تماس با خون آلوده و انتقال از مادر به کودک است.

 

17 ارديبهشت 1398
سزارین، استرس و کمبود ویتامین دی می‌تواند موجب بروز بیماری آسم شود
پزشک عمومی مرکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: سزارین، استرس و کمبود ویتامین دی می‌تواند موجب بروز بیماری آسم شود.

 

16 دی 1397
کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت بوشهر: رعایــت اصــول ارگونومــی در مــدارس باعــث پیشــگیری از اختــلالات اســکلتی_عضلانی می‌شــود
کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت بوشهر گفت: رعایــت اصــول ارگونومــی در مــدارس باعــث پیشــگیری از اختــلالات اســکلتی-عضلانی ماننــد کمــردرد، درد شــدید درناحیه مــچ دســت، گــردن، زانــو وآرنــج می‌شــود.

 

27 آذر 1397
به دلیل وجود فلزات سنگین؛ مصرف نمک دریا تهدید جدی برای سلامت مردم است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مصرف نمک دریا به دلیل وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم و جیوه تهدیدی جدی برای سلامت مردم است.

 

26 آذر 1397
مدیر گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فعالیت بدنی منظم باعث پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها می‌شود
مدیر گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فعالیت بدنی منظم باعث پیشگیری و درمان بیماری‌های غیر واگیر ازجمله بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، دیابت و انواع سرطان‌ها می‌شود.

 

14 آذر 1397
با مصرف صحیح نمک از بروز اختلالات ناشی از کمبودید پیشگیری کنید
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: با مصرف صحیح نمک یددار تصفیه‌شده و استاندارد به میزان کافی می‌توان از بروز اختلالات ناشی از کمبودید پیشگیری کرد.

 

11 آذر 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: نگرش‌های منفی نسبت به HIV، مانع از اقدام جهت آزمایش‌های تشخیصی است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: نگرش‌ها و باورهای غلطی که در جامعه نسبت به مبتلایان به ویروس HIV وجود دارد مانع از انجام اقدامات تشخیصی جهت سایر افراد جامعه می‌گردد.

 

11 آذر 1397
کاهش اعتمادبه‌نفس کودک با عدم آگاهی والدین نسبت به شب ادراری
متخصص جراح کلیه و مجاری ادراری بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: شب ادراری در کودکان عارضه وخیمی نیست اما عدم آگاهی کافی والدین نسبت به مواجه‌شدن با آن زمینه کاهش اعتمادبه‌نفس کودک را در آینده فراهم سازد.

 

3 آذر 1397
متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه: سکته مغزی قابل‌درمان است
متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه گفت: سکته مغزی یکی از بیماری‌های شایع هست که منجر به ناتوانی شدید و مرگ در تمام دنیا شده و این ناتوانی به طبع، هزینه‌های زیادی برای دولت، بیماران و خانواده‌های آن‌ها دارد.

 

22 آبان 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیر: ورزش خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: ورزش و تحرک بدنی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می‌دهد.

 

20 آبان 1397
دیابت درمان قطعی ندارد اما می‌توان آن را کنترل کرد
کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: دیابت درمان قطعی ندارد اما می‌توان آن را کنترل کرد تا از یک زندگی فعال وبا نشاط محروم نشد.

 

30 مهر 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: آشنایی مردم با علائم و راه‌های انتقال بیماری سل ضروری است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: بسیاری از مردم باوجود داشتن علائم بیماری سل به دلیل عدم آگاهی لازم آن را با سایر بیماری‌ها اشتباه می‌گیرند بنابراین آشنایی مردم با علائم و راه‌های انتقال بیماری سل ضروری است.

 

21 شهريور 1397
کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: ارزیابی شنوایی نوزادان در هنگام تولد ضروری است
کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: باید شنوایی کلیه نوزادان در هنگام تولد توسط کارشناس شنوایی مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

19 شهريور 1397
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بوشهر: مصرف نمک یددار تصفیه‌شده راهکار اصلی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: مصرف نمک یددار تصفیه‌شده راهکار اصلی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید است.

 
 
 
< >