متخصص.تغذیه


21 بهمن 1402
چه کسانی باید در مصرف قهوه احتیاط کنند؟
متخصص تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در خصوص مصرف قهوه گفت: در بسیاری از جوامع و کشورها قهوه یکی از نوشیدنی‌های موردعلاقه مردم است که مصرف آن در حال پیشرفت است.

 

22 امرداد 1402
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ بهترین روش پخت میگو جوشاندن، تفت دادن با روغن کم و با دمای پایین است
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روش پخت میگو به شدت بر اثرات مرتبط با سلامتی آن مؤثر بوده به صورتی که پختن، جوشاندن، تفت دادن با روغن کم و دمای پایین، افزودن ادویه، سیر، گیاهان معطر و آبلیمو از روش‌های سالم پخت میگو محسوب می‌شود.

 

15 امرداد 1402
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ استفاده از ماست‌های پروبیوتیک برای بیماری‌های گوارشی مفید است
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از ماست‌های پروبیوتیک می‌تواند برای سلامتی عمومی و به‌خصوص برای بیماری‌های گوارشی و همچنین در افراد مصرف‌کننده آنتی‌بیوتیک‌ها مفید باشد و به بهبود باکتری‌های روده کمک کند.

 

28 تير 1402
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ شکلات تلخ می‌تواند در پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی موثر باشد
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مطالعات نشان داده که پودر کاکائو و شکلات تلخ می‌تواند در پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی موثر باشد.

 

13 خرداد 1402
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ نوشیدن منظم آب به‌خصوص در فصول گرم سال برای سلامت عمومی بدن ضروری است
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نوشیدن منظم آب به‌خصوص در فصول گرم سال برای سلامت عمومی بدن ضروری است.

 

24 امرداد 1401
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مشکلات گوارشی هم می‌توانند از علائم بیماری کرونا محسوب ‌شوند
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نتایج حاصل از مطالعات جدید در دنیا نشان می‌دهد مشکلات گوارشی مانند درد شکم، اسهال، یبوست، تهوع و استفراغ هم می‌توانند از علائم بیماری کرونا محسوب ‌شوند.

 

16 فروردين 1401
استفاده صحیح از نمک ید دار تصفیه‌شده روشی ارزان و مطمئن در تأمین ید موردنیاز بدن است
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: استفاده صحیح از نمک ید دار تصفیه‌شده روشی ارزان و مطمئن در تأمین ید موردنیاز بدن است.

 

8 خرداد 1398
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف سبزیجات موجب کاهش فشارخون می‌شود
متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد باید مصرف سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند زیرا پتاسیم و منزیم موجود در سبزیجات اثر مهار کنندگی بر روی سدیم داشته و می‌تواند باعث کاهش فشارخون شود.

 

30 آذر 1394
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در شب یلدا از مصرف بیش از اندازه تنقلات خود داری کنید
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رسم باستانی بلندترین شب سال نباید، بهانه‌ای برای مصرف بیش از اندازه مواد غذایی و تنقلات شود.

 
 
 
< >