معاون.تحقیقات.فناوری

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در نشست هیات رئیسه مشترک دانشگاه: طرح اثر آلاینده‌های محیطی بر ناباروری به‌عنوان یک پروژه کلان در استان مطرح است
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست هیات رئیسه مشترک دانشگاه گفت: تاثیر آلاینده‌ها بر بیماری‌های مختلف بر هیچ‌کس پوشیده نبوده و طرح اثر آلاینده‌های محیطی بر ناباروری به‌عنوان یک پروژه کلان در استان مطرح است.

با حضور معاون اول رییس جمهور؛ تجلیل از برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی
بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حضور معاون اول رییس جمهور، معاون علمی رییس جمهور، وزیر بهداشت، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه دوم ارزشیابی پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شد
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه دوم ارزشیابی پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ سه کشور شد.

چهار پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان پژوهشگر برتر استان تجلیل شدند
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: چهار پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در جمع پژوهشگران برتر استان مورد تجلیل قرار گرفتند.

توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ کسب رتبه نخست ارزشیابی فعالیت‌های توسعه فناوری سلامت در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی هم تراز
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب رتبه اول فناوری سلامت در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی هم تراز توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کتاب و کتابخانه‌ها به‌عنوان چراغ راهنمایی انسان در دنیای امروز ایفای نقش می‌کنند/ تجهیز کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دنیای امروز کتاب و کتابخانه‌ها به‌عنوان چراغ راهنمایی انسان در جهت پیشرفت و توسعه ذهنی و فرهنگی ایفای نقش می‌کنند.

پذیرش نمایه سازی مجله طب جنوب در پایگاه بین‌المللی Scopus
معاون تحقیقات و فن‌آوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجله علمی و پژوهشی طب جنوب دانشگاه علوم پزشكی بوشهر، موفق به كسب نمایه معتبر بین‌المللی Scopus شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزمایشگاه رادیو دارو در آزمایشگاه پیش بالینی مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس راه‌اندازی و تجهیز می‌شود
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به‌زودی و با کمک متخصصین این حوزه بناست آزمایشگاه رادیو دارو در آزمایشگاه پیش بالینی مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس راه‌اندازی و تجهیز می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رعایت و دانستن راهنماهای اختصاصی اخلاق در پژوهش برای پژوهشگران ضروری است
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پژوهشگران علاوه بر آگاهی از راهنماهای عمومی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی، لازم است راهنماهای اختصاصی اخلاق در پژوهش را دانسته و رعایت کنند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه دوم در سه محور تحقیقات و فناوری در کشور شد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با انجام فرایند ارزشیابی و رتبه‌بندی جامع تحقیقات و فناوری همه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در سال ۱۴۰۰، دانشگاه بوشهر موفق به کسب رتبه دوم در سه محور شد.

ارزیابان وزارت بهداشت از مرکز رشد زیست‌فناوری دریایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید کردند/گزارش تصویری
ارزیابان دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت از گروه توسعه فناوری سلامت و مرکز رشد زیست‌فناوری دریایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید کردند.

ارتقای رتبه وبومتریکس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر مبنای نظام رتبه‌بندی وبومتریکس
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ارتقای رتبه وبومتریکس این دانشگاه بر مبنای نظام رتبه‌بندی وبومتریکس خبر داد.

بر اساس شاخص دانشگاه استنفورد؛ عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس شاخص دانشگاه استنفورد، دکتر بهمن رماوندی، عضو هیأت علمی و محقق برجسته دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.