چهارشنبه.آخر.سال

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۱۴ مصدوم در اثر بازی با مواد آتش‌زا در استان بوشهر تاکنون
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعداد مصدومان حاصل از برگزاری آیین چهارشنبه‌سوری از روز گذشته تا صبح امروز در این استان به ۱۴ نفر رسیده است.

رئیس اورژانس ۱۱۵ و فوریت‌های پزشکی شهرستان دشتستان؛ ۵۰۰۰ دانش‌آموز دشتستانی در هشتگ سوگند چهارشنبه آخر سال شرکت کرده‌اند/ آمادگی کامل پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان دشتستان
رئیس اورژانس ۱۱۵ و فوریت‌های پزشکی شهرستان دشتستان گفت: ۵ هزار دانش‌آموز دشتستانی در هشتگ سوگند چهارشنبه آخر سال شرکت کرده‌اند.

کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه: با حوادث چهارشنبه آخر سال، مشکلات جامعه را بیشتر نکنیم
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: مردم می‌توانند با عدم حضور در خیابان و شرکت در مراسم چهارشنبه آخر سال، از بروز مشکلات جدید برای جامعه پیشگیری کنند.