مانور سلامت نوروزی در دشتستان برگزار شد
|
|
|
|
16 اسفند 1395 مانور سلامت نوروزی با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط شهرستان دشتستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در حاشیه این مانور اظهار داشت: این طرح همزمان با سراسر کشور در این شهرستان برگزار شد.
حسین دارابی افزود: این طرح باهدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و همچنین ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه، بهمنظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی انجام میشود.
طیبه سبحانی کارشناس واحد بهداشت محیط و حرفهای شهرستان دشتستان نیز بیان کرد: این طرح هرساله از ابتدای اسفند شروع و تا ۱۵ فروردینماه ادامه دارد و در این مدت بازرسین بهداشت محیط، بهطور کامل در ساعات اداری و غیر اداری و در روزهای تعطیل و غیر تعطیل مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: ۱۵ اکیپ ۲ نفره، بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی در سطح شهرستان را انجام میدهند.
سبحانی گفت: در این زمینه هماهنگیهای بین بخشی لازم با ادارات مرتبط ازجمله بخشداریها، شهرداریها، ادارات آموزشوپرورش، اوقاف، نیروی انتظامی، مجمع امور صنفی، صنعت، معدن و تجارت و اداره آب انجامشده است و آموزش عمومی به مردم با استفاده از تراکت و بنر انجامگرفته است.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای ستاد شبکه افزود: امیدواریم با برنامهریزیهای انجامشده سلامت شهروندان و مسافرین عزیز تأمین شود.
انتهای پیام/ س.غ 3030
|
|
 |
|
|