کارشناسان بهداشت محیط دیّر روغن و نمک غذاها را اندازه‌گیری می‌کنند

21 اسفند 1395
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: نوروز امسال گروه‌های بازرسی بهداشت با استفاده از تجهیزات جدید، روغن، مقدار pH و نمک مواد غذایی تهیه‌شده در مراکز تولید را اندازه‌گیری کرده و طبخ استاندارد یا غیراستاندارد مواد غذایی را تشخیص می‌دهند.

زهرا دریانورد در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر افزود: طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند آغازشده و کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در مدت اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در قالب ۶ گروه در خارج از ساعات اداری تا ساعت ۸ شب و در بعضی مواقع تا ساعت ۱۰ شب به نظارت در حوزه‌های مواد غذایی و اماکن عمومی می‌پردازند.
وی ادامه داد: این طرح به‌منظور تشدید نظارت‌ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و باهدف حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافرین نوروزی و افزایش ایمنی مواد غذایی با همکاری بازرسان بهداشت محیط در دست اجرا است.
این مقام مسئول تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تا پایان ۱۵ فروردین ۹۶ ادامه دارد.
دریانورد خاطرنشان کرد: با توجه به حضور مسافران در ایام نوروز در شهرستان دیّر اجرای این طرح به‌منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: شهروندان و مسافران نوروزی می‌توانند با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به‌صورت شبانه‌روزی از 8 صبح تا 10 شب جوابگویی مستقیم در مراکز خدمات جامع سلامت و از 10 شب تا هشت صبح به‌صورت پیغام‌گیر، با سامانه 190 تماس بگیرند و شکایات خود را مطرح کنند که پس از 24 تا 48 ساعت بسته به‌فوریت موضوع، شکایات بررسی خواهد شد.
انتهای پیام/ح.ن 3050


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.