معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی:
روند شیوع اضافهوزن و چاقی در جامعه هشداردهنده است
|
|
|
|
11 بهمن 1396 معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: روند شیوع اضافهوزن و چاقی در گروههای مختلف جامعه هشداردهنده است.
مهندس پرویز احمدی در جلسه کمپین بسیج ملی اطلاعرسانی تغذیه افزود: در دهههای گذشته بیماریهای واگیر نظیر سرخک، سرخچه، فلج اطفال و بیماری اسهالی و رودهای مهمترین عوامل مرگومیر افراد بودند اما با اجرای برنامههای مدون بهداشتی در سراسر کشور و از طرفی ارتقای سطح فرهنگ و سواد جامعه و رعایت مسایل بهداشتی درمانی این بیماریها تحت کنترل درآمده و از فهرست علل و عوامل اصلی مرگومیر در کشور خارج شدند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: اکنون با رشد صنعت و توسعهیافتگی جامعه روند مرگومیرها به سمت بیماریهای غیر واگیر تغییر جهت داده است و شیوع هشداردهنده این بیماریها بهعنوان یک تهدید جدی برای جامعه قلمداد میشود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 46 درصد از مرگومیرها در کشور در اثر بیماریهای قلبی و عروقی روی میدهد افزود: یکی از مهمترین علل و عوامل بروز بیماریهای قلبی و عروقی اضافهوزن و چاقی است که متأسفانه در همه گروههای سنی شیوع یافته است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی اضافه کرد: تغییر الگوی مصرف مواد غذایی، مصرف بیشازحد چربیها، مواد قندی و فست فودها و کمتحرکی باعث ایجاد برخی بیماریهای زمینهای ازجمله چاقی و اضافهوزن گردیده که زمینه را برای بروز بیماریهای غیر واگیر ازجمله بیماریهای قلبی عروقی فراهم نمودهاند.
مهندس احمدی با اشاره به اینکه روند شیوع اضافهوزن و چاقی در جامعه هشداردهنده است افزود: شاخصهای بهداشتی نشان میدهد 1/20 در صد نوجوانان، 51 درصد جوانان، 59 درصد میانسالان و 4/22 درصد سالمندان شهرستان دشتی دچار اضافهوزن و چاقی میباشند.
وی افزود: مقابله با اضافهوزن و چاقی نیازمند فرهنگسازی و همکاریهای بین بخشی با تمام دستگاههای مرتبط و مهمتر از آن پذیرش این واقعیت است که چاقی و اضافهوزن بهعنوان یک مشکل تهدیدکننده سلامتی افراد در جامعه وجود دارد.
گفتنی است در این جلسه که به میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی و با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی شهرستان برگزار شد، مباحثی همچون علل و عوامل چاقی و اضافهوزن، راههای تشخیص چاقی، بررسی شاخصهای چاقی و دیگر مسایل مربوط به آن توسط مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی تشریح گردیده و موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت.
انتهای پیام/ م.ا 3040
|
|
 |
|
|