معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزمون کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در بوشهر برگزار شد

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: آزمون کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

دکتر اکرم فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار مفدا گفت: با موافقت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان یکی از 15 محل برگزاری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت معرفی شد.
دکتر فرهادی افزود: این آزمون به‌طور هم‌زمان با سراسر کشور در سه گروه کارکنان، دانشجویان و اساتید در مجتمع آموزشی اندیشه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.
وی ادامه داد: در این رویداد قرآنی 31 نفر از راه‌یافتگان بخش کتبی به مرحله کشوری با یکدیگر به رقابت پرداختند.
آزمون کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مجتمع اندیشه سایت پردیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام/ 2050- ط.ت

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.