دکتر سعید کشمیری در نشست هیات رییسه که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت برگزار شد افزود: استان بوشهر به دلیل قرار گفتن در کنار ساحل خلیجفارس و بهرهمندی از معادن عظیم نفت و گاز و منابع هستهای از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: این دانشگاه در سال 1362 ابتدا بهصورت یک آموزشکده مامایی شکلگرفته و در سال 1374 به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر تبدیل شد.
دکتر کشمیری با اشاره به اینکه در سال 1390 موفق به راهاندازی دانشکده دندانپزشکی شدیم تصریح کرد: استان بوشهر با داشتن 223 خانه بهداشت، 77 پایگاه سلامت شهری و 86 مرکز خدمات جامع سلامت در سراسر استان و با گسترش 100 درصدی خدمات بهداشتی در خصوص پیشگیری و سلامت مردم استان پیشتاز است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: بیش از 200 پزشک و دندانپزشک در بخش بهداشت استان مشغول به خدمت هستند که در کنار آنها کارشناس سلامت روان، مراقب سلامت و کارشناس تغذیه نیز وجود داشته که در قالب پزشک خانواده به هم استانیها خدمات ارائه میدهند.
وی بیان داشت: تعداد 18 بیمارستان در استان وجود دارد که از این تعداد 10بیمارستان دانشگاهی و 8 بیمارستان غیردانشگاهی شامل بیمارستان هوایی، دریایی، تامین اجتماعی، نفت و سپاه به هم استانیها خدمات مطلوب درمانی را ارائه میدهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اصلیترین بیمارستان استان، بیمارستان شهدای خلیجفارس بوده که در شهر بوشهر واقعشده و مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر قسمتی از این بیمارستان است و با انجام روزانه دو عمل قلب باز و آنژیوگرافی خدمات کمنظیری را به مردم ارائه داده و نیاز مردم استان را در این زمینه مرتفع میسازد.
دکتر کشمیری افزود: از ابتدای طرح تحول نظام سلامت تاکنون بیش از 783 هزار نفر بیمار بستری در استان بوشهر از مزایای این بسته بهرهمند شدهاند.
وی عنوان داشت: از ابتدای طرح تحول نظام سلامت تا پایان مهرماه سی و ششهزار و190 زایمان طبیعی و سیهزار و 370 سزارین در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجامشده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: تا پایان مردادماه سال جاری 165 پزشک از بسته حمایت از ماندگاری پزشکان استفاده کردهاند همچنین از زمان شروع بسته پزشکان مقیم در استان بوشهر در مدت مشابه تعداد 339 متخصص با حضور فیزیکی تماموقت به مردم استان خدمات ارائه کردهاند.
دکتر کشمیری افزود: مهمترین برنامههای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توسعه دانشهای زیست مرتبط با ایمنی و محیطزیست، ایجاد قطب کشوری دانشهای مرتبط با ایمنی و محیطزیست، توسعه دانشهای زیست دریایی و ایجاد قطب کشوری زیستفناوری دریایی است.
با تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گامهای موثری در بیمارستانهای دشتی و تنگستان برداشتهشده است
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: با تلاشهای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خوشبختانه گامهای موثری در بیمارستانهای دشتی و تنگستان برداشتهشده که جای تقدیر دارد.
دکتر سید کمالالدین شهریاری افزود: هشت میلیارد تومان از وزارت نفت برای توسعه بیمارستانها کمک گرفته که در کنار حمایتهای دانشگاه و وزارت بهداشت بسیار کمککننده بوده است.
وی در پایان خواستار تسریع در تکمیل زیرساختهای بیمارستان زینبیه(س) خورموج و بیمارستان امام حسین(ع) اهرم شد.
جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور سید کامل تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، سیدکمالالدینشهریاری نماینده مردم شهرستانهای دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه و معاونین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن ابن سینای این دانشگاه برگزار شد.
گفتنی است سفر معاون وزیر بهداشت بهمنظور بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بخشهای مختلف ازجمله بررسی پروژههای عمرانی، وضعیت نیروی انسانی، مسائل مرتبط با بودجه و امور مالی، افتتاح و آغاز عملیات پروژههای بهداشتی درمانی صورت گرفته است.
انتهای پیام/ م.ف1024
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید