سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری 85 بیمار در بخش‌های کرونا/ روز بدون فوتی

17 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در روز چهارشنبه 17 فروردین‌ماه، 85 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

دکتر حسن ملکی زاده به خبرنگار وبدا در بوشهر گفت: در 24 ساعت گذشته 36 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند که ابتلای 8 مورد از آن‌ها به کرونا قطعی بوده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 14 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که حال 3 نفر از آن‌ها وخیم است.
دکتر ملکی زاده درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر گفت:  خوشبختانه در 24 ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا در استان به ثبت نرسیده است.
 دکتر ملکی زاده افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 35 بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند که از این تعداد، ابتلای 9 مورد به کرونا قطعی بوده است.
دکتر ملکی زاده تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۱۵۱ هم استانی به علت ابتلای به این ویروس جان خود را ازدست‌داده‌اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون 103813 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

انتهای پیام/ م.پ-1025

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.