سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش بیماران بستری به ۵۲ نفر/روز بدون فوتی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۱۲ اردیبهشت‌ماه به ۵۲ نفر افزایش یافته است.

دکتر حسن ملکی‌زاده به خبرنگار وبدا در بوشهر گفت: در شبانه‌روز گذشته ۲۱ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند که ابتلای ۳ مورد از آنان به کرونا قطعی بوده است.
وی با اشاره به بستری ۷ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه افزود: از مجموع موارد بستری در بخش‌ مراقبت‌های ویژه کرونایی، ۴ نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.
دکتر ملکی‌زاده درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر که در ۱۲ اردیبهشت‌ماه اعلام‌شده است چنین گفت: خوشبختانه امروز مورد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر به ثبت نرسید.
وی افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته ۱۶ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.
دکتر ملکی‌زاده تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر تاکنون ۲۱۶۰ نفر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را ازدست‌داده‌اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۴۳۹۰ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

انتهای پیام/ م.پ-۱۰۲۵

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.