آیین جشن انقلاب و دوستی با مسجد با حضور دانش آموزان و فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
|
|
|
|
26 بهمن 1401 آیین جشن انقلاب و دوستی با مسجد با حضور جمعی از دانش آموزان و فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همکاری اداره آموزش و پروش شهرستان بوشهر در سالن اجتماعات شهید بهشتی برگزار شد.
در این آیین حجت الاسلام موسوی نژاد کارشناس کودک و نوجوان احکام مسجد و نماز را با بیان شیوا و در قالب شعر، داستان، نمایش و مسابقه ارائه داد.
وی همچنین آداب مسجد و فواید حضور در مسجد را با استفاده از روش نوین آموزش داد.
آشنایی کودکان با نماز و فضای مسجد از دیگر اهداف این برنامه بود که به شکلی زیبا در قالب مسابقه و نمایش آموزش داده شد.
حجت الاسلام مجتبی احمدی دبیر ستاد اقامه نماز و امور مساجد دانشگاه در این باره گفت: با توجه به نظر مثبت رییس دانشگاه امیدواریم بتوانیم در سال پیش رو با برنامهریزی مناسب در زمینه تربیت دینی، رشد و بالندگی فرهنگی فرزندان کارکنان و اساتید، گامهای موثری برداریم.
این برنامه به همت ستاد اقامه نماز و امور مساجد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.
انتهای پیام / م.ف1024
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
|
|
|
|
|