ارمغان سفر رییس جمهور به استان بوشهر – شماره 3؛ پروژه مرکز درمان بستر امام جعفر صادق (ع) کاکی توسط وزیر بهداشت به بهره‌برداری رسید

هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر پروژه احداث و تجهیز مرکز درمان بستر امام جعفر صادق (ع) کاکی به بهره‌برداری رسید.

این پروژه با زیربنای ۲۲۰۰ مترمربع و اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال احداث و تجهیز شده است.
این مرکز توسط سید محمدامین حسینی حبیبی از خیرین حوزه سلامت شهرستان دشتی و هزینه تجهیزات آن توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأمین شده است.
در این مرکز خدمات پزشکی عمومی ۲۴ ساعته، خدمات اورژانسی، خدمات سطح ۲ تخصصی و ویزیت تخصصی سرپایی به مراجعین ارائه خواهد شد.
باتوجه به میزان بالای جمعیت تحت پوشش مرکز و پراکندگی روستاهای بخش کاکی، قرار داشتن این مرکز در مسیر جاده اصلی و پرتردد بوشهر به عسلویه، حادثه‌خیز بودن جاده‌های منطقه و بالابود آمار تصادفات در این بخش از مهم‌ترین مؤلفه‌های اهمیت احداث این مرکز برای بخش کاکی است که می‌تواند گامی مهم در راستای تحقق اصل دسترسی عادلانه آحاد مردم در اقصی نقاط استان و درنهایت تعالی و ارتقای سطح سلامت مردم باشد.
انتهای پیام/ س.م 1021

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.