رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم خبر داد؛ واحد دندانپزشکی مرکز شهید حسینی زاده بندر امام حسن (ع) راه‌اندازی شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: واحد دندانپزشکی مرکز شهید حسینی زاده بندر امام حسن (ع) راه‌اندازی شد.

هادی جوانبخت در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم عنوان کرد: یکی از مطالبات به‌حق مردم بندر امام حسن، راه‌اندازی واحد دندان‌پزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهید حسینی زاده بوده است که با تأمین تجهیزات لازم و استقرار پزشک، این خواسته محقق گردید.
وی افزود: در واحد دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهید حسینی زاده، خدمات رادیوگرافی تک دندان، فیشورسیلانت, پالپوتومی، ترمیم (پر کردن دندان با مواد کامپوزیت و امالگام) و کشیدن دندان انجام می‌شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اظهار داشت: خدمات نیز به‌صورت رایگان، جهت گروه‌های هدف (کودکان زیر ۱۴ سال، مادران باردار و مادران شیرده دارای کودک زیر یک سال دارای بیمه روستایی) و تعرفه دولتی جهت سایر شهروندان ارائه می‌گردد.
انتهای پیام/ م.ب ۳۰۶۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.