فرماندار شهرستان دشتستان: می‌توانیم جامعه‌ای سالم با مشارکت در برنامه‌های نظام سلامت داشته باشیم

فرماندار شهرستان دشتستان گفت: مردم با مشارکت در برنامه‌های نظام سلامت می‌توانند در ایجاد جامعه‌ای سالم و پویا نقش مهمی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، احمد بنافی در مراسم نمادین نواختن زنگ سلامت افزود: خانواده به‌عنوان رکن اصلی هر جامعه باید از سلامت جسمی و روانی برخوردار باشند تا آن جامعه بتواند به اهداف مورد نظر خود در تمامی حیطه‌ها دست یابد.

وی تصریح کرد: با توجه به شعار امسال؛ سلامت خانواده، با مردمی سازی سلامت مشخص می‌شود، نقش مردم در سلامت پررنگ‌تر شده است و نظام سلامت می‌تواند بسترهایی را برای مشارکت مردم در سلامت ایجاد کند.

فرماندار دشتستان همچنین گفت: شهرستان دشتستان از لحاظ پروژه‌های عمرانی در دو حوزه بهداشت و درمان پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته است که بخشی از آن مورد بهره‌برداری قرار گرفته و بخش دیگر آن در حال احداث می‌باشند که امیدواریم با تأمین اعتبارهایی که انجام شده هر چه زودتر تکمیل و به بهره‌برداری برسند.

بنافی همچنین گفت: برنامه سلامت خانواده که از مردادماه سال گذشته در شهر برازجان اجرایی شد توانسته گام‌های مؤثری در ارتقای سلامت مردم بردارد و با احداث و راه‌اندازی پایگاه‌های سلامت در محلات مختلف شهر برازجان، دسترسی مردم به مراقبت‌های بهداشتی را آسان‌تر و سریع‌تر نماید.

فرماندار شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: مسئولین شهرستان دشتستان مانند همیشه در کنار حوزه سلامت می‌باشند و در طرح‌ها و برنامه‌های اجرایی این حوزه مشارکت فعال دارند چون‌که جامعه فعال و پویا در گروه یک جامعه سالم و توانمند است.

مراسم نمادین نواختن زنگ سلامت با حضور فرماندار، معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری، فرمانده و معاون سپاه پاسداران جوادالائمه شهرستان دشتستان، رئیس، معاون بهداشتی و کارکنان شبکه بهداشت و درمان دشتستان و جمعی از مسئولین و روسای شهرستان همراه با برپایی ایستگاه سلامت در محل مصلی نماز جمعه شهر برازجان نواخته شد.

انتهای پیام/س.غ/3030

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.