در طی یک سال گذشته صورت گرفت: بیش از ۲۷۰ هزار خدمات آزمایشگاهی در دشتستان ارائه شده است

3 ارديبهشت 1403
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در طی یک سال گذشته در حدود ۲۷۰ هزار آزمایش در آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه‌های محیطی شهرستان انجام‌گرفته است و به ۷۵ هزار از شهروندان خدمت ارائه شده است.

دکتر احسان دربان ملک در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: در سطح شهرستان دشتستان یک آزمایشگاه مرکزی، ۶ آزمایشگاه محیطی و ۹ مرکز نمونه‌گیر وجود دارد که این آزمایشگاه‌ها به ۷۵ هزار نفر خدمت ارائه کرده‌اند.

وی بیان کرد: خدمات این آزمایشگاه‌ها و مراکز نمونه‌گیر شامل تشخیص بیماری‌هایی مانند سل، التور، مالاریا، انجام نمونه‌گیری، آماده‌سازی و ارسال نمونه‌های ایدز، هپاتیت، آنفلوانزا، سرخک است.

دکتر دربان ملک افزود: ارائه خدمت در خصوص مراجعین ازدواجی، مواد مخدر، کارت سلامت مادران باردار از دیگر فعالیت‌های این آزمایشگاه‌ها است.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان دشتستان ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی و تقدیر از پرسنل آزمایشگاه مرکزی و محیطی گفت: از مهم‌ترین اهداف ما در امور آزمایشگاه‌ها، ارتقا و گستردگی هرچه بیشتر کیفیت ارائه خدمات، افزایش سطح خدمات در مراکز محیطی و نمونه‌گیری است و تلاش‌های شبانه‌روزی پرسنل ستودنی و شایسته تقدیر است.

 

 

انتهای پیام/ ز.ح ۳۰۳۱

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.