رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر: تسریع در پرداخت مطالبات کارکنان بیمارستانی مستلزم ارتقاء خدمات ارائه شده به بیماران است

15 آبان 1403
رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: تسریع در پرداخت مطالبات کارکنان بیمارستانی مستلزم ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران است که اثر مستقیم بر افزایش تعرفه پرستاری دارد.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر، دکتر زهرا السادات جلالیان در جلسه پرسش و پاسخ در خصوص نحوه محاسبه و پرداخت تعرفه پرستاری اظهار داشت: در راستای افزایش رضایتمندی مردم، می‌بایست دو اصل مهم افزایش رضایت و توانمندسازی کارکنان صورت گیرد و این امر می‌بایست با متناسب‌سازی تعرفه‌های دولتی با نرخ تورم و هزینه‌ها، وصول مطالبات به‌صورت منظم و به‌موقع از سازمان‌های بیمه‌گر و افزایش درآمدهای بیمارستان تحقق یابد.

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر افزود: افزایش ضریب اشغال تخت و ارتقا کمیت و کیفیت خدمات ارائه‌شده در این مرکز می‌تواند اثر مستقیم بر افزایش تعرفه پرستاری و افزایش توان مالی دانشگاه علوم پزشکی و درنتیجه تسریع در پرداخت مطالبات کارکنان بیمارستانی داشته باشد.

با حضور رئیس، کادر مدیریتی و کارشناسان مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر، مدیر پرستاری استان و مدیر سامانه کارآمد دانشگاه علوم پزشکی، جلسه پرسش و پاسخ در خصوص نحوه محاسبه و پرداخت تعرفه پرستاری برگزار و به کلیه سؤالات همکاران به‌صورت حضوری پاسخ داده شد.

در این جلسه دکتر زهرا السادات جلالیان رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر به مروری بر نحوه محاسبه تعرفه پرستاری پرداخت و در ادامه عبدالرسول عباسی مدیر پرستاری استان به تفصیل در خصوص نحوه باز توزیع درآمد تعرفه پرستاری پرداخت و سؤالات مطرح‌شده از سوی همکاران را با جزئیات کامل پاسخ داد.

در ادامه این جلسه سایر مسئولین و کارشناسان از جمله خدادادی مدیر پرستاری بیمارستان، کمانی مدیر منابع انسانی، رضایی مدیر سامانه کارآمد دانشگاه علوم پزشکی، کازرونی مسئول سامانه کارآمد، خرمی مسئول IT، نوشادی مسئول اقتصاد درمان پاسخگوی سؤالات همکاران بودند.

انتهای پیام/ م.ز 4070

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.