افزایش اعتماد مردم گناوه به بخش رادیولوژی بیمارستان امیر المومنین(ع)

26 آبان 1394
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، افزایش تعداد مراجعین به بخش رادیولوژی بیمارستان امیر المؤمنین(ع) گناوه در شش ماهه اول سال نود و چهار نسبت به دوره مشابه در سال گذشته، نشان دهنده افزایش اعتماد مردم به خدمات رادیولوژی این بیمارستان است.

در همین ارتباط سرپرست بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه در مراسمی که به مناسبت 8 نوامبر روز پرتوکار به منظور تجلیل از پرسنل بخش رادیولوژی این بیمارستان برگزار شد بیان داشت: تعداد مراجعین بخش رادیولوژی در شش ماهه اول سال نود وسه، هشت هزار 458 نفر بوده در حالی که این آمار در شش ماهه اول سال نود و چهار به یازده هزار و170 نفر افزایش یافته که نشان از افزایش اعتماد مردم گناوه به خدمات رادیولوژی بیمارستان امیرالمومنین(ع) دارد.
دکتر مهدی مرادی پور به خدماتی که در بخش رادیولوژی ارایه می شود اشاره کرد و افزود: گرافی آنولوگ و دیجیتال که شامل عکس ساده ، روتین و رنگی می باشد، HSG،IVP و گرافی تخصصی، سنوگرافی انواع روتین و داپلر، سی تی اسکن شش اسلایس (با تزریق و بدون تزریق) ، ماموگرافی و همچنین یک دستگاه پرتابل برای تصویر برداری قابل حمل جهت اریه خدمات به بیمارانی که توانایی جابجایی ندارند، و همچنین افزایش تعداد پرسنل و شیفت های ارایه خدمات از جمله اقداماتی است که در این بخش صورت گرفته است.
وی در ادامه گفت: انجام سی تی اسکن نیز در طول هفته به صورت دو شیفت صبح و عصر به جز روزهای تعطیل و جمعه انجام می پذیرد که البته بیماران اوژانسی از این قاعده مستثنی می باشند.
دکتر مرادی پور با بیان اینکه در بیمارستان امیرالمومنین(ع) سه رادیولوژیست مجرب مشغول ارایه خدمات هستند عنوان داشت: :فعالیت بخش رادیولوژی بیمارستان امیرالمومنین(ع) به صورت شبانه روزی است ،همچنین خدمات سونو گرافی به صورت بیست وچهار ساعت به بیماران اورژانسی ارایه می شود.
سرپرست بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه در پایان ضمن اهدای لوح تقدیر و تقدیم هدایایی، از کارکنان بخش رادیولوژی تقدیر کرد و گفت: ما باید بیش از پیش سعی و تلاش خود را درجهت ارتقای سطح خدمات در همه بخش ها به ویژه بخش رادیولوژی و خدمات تصویر برداری به کار بندیم زیرا مردم عزیز شهرستان گناوه شایسته بهترین ها هستند.
هفدهم آبان مصادف با 8 نوامبر، سالروز کشف اشعه ایکس توسط ویلهلم کنراد رونتگن دانشمند آلمانی است که به عنوان روز پرتوکار نامگذاری شده است.
انتهای پیام /م.ن 3080

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.