معرفی خوراکی‌های سالم با برپایی سفره سلامت در دیّر انجام شد

10 ارديبهشت 1396
با برپایی سفره سلامت در بندر دیّر، بیش از 50 نوع غذایی سالم معرفی شد.

فاطمه چاه‌بندی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: در این جشنواره بیش از 50 نوع غذای سنتی و محلی ازجمله آش، شله، انواع ژله، غذای محلی، انواع سالاد و دسر به نمایش گذاشته شد.
وی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره غذای سالم گفت: این جشنواره باهدف ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی که نقش مؤثری در سلامت انسان‌ها دارند، برگزارشده است.
وی افزود: جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی در سلامتی انسان نقش مؤثری دارد.
چاه‌بندی با تأکید بر مصرف غذاهای محلی سالم اظهار داشت: رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی مورد تأکید و تائید دانشمندان علوم تغذیه است، بنابراین غذاهای محلی با توجه به ارزش غذایی بالا جایگزین مناسبی برای غذاهای امروزی است.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر ادامه داد: برپایی ایستگاه سلامت با اندازه‌گیری فشارخون و BMI و اهدا جوایز به 5 نفر از شرکت‌کنندگان از دیگر برنامه این مراسم بود.
سفره سلامت با شرکت 70 نفر و به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
هفته.سلامت     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دیر     سفره.سلامت        

تاریخ بروز رسانی:   10 ارديبهشت 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >