مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در زمینه سیاست‌گذاری و رسیدگی به امور سالمندان و بازنشستگان:
پیگیری مسائل رفاهی، بهداشتی و اجتماعی بازنشستگان در اولویت برنامه‌های دانشگاه قرار دارد

29 ارديبهشت 1404
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در زمینه سیاست‌گذاری و رسیدگی به امور سالمندان و بازنشستگان گفت: پیگیری مسائل رفاهی، بهداشتی و اجتماعی بازنشستگان در اولویت برنامه‌های دانشگاه قرار دارد و از هیچ تلاشی در این مسیر دریغ نخواهد شد.

دکتر حسین قائدی در نشست تخصصی بررسی مسائل بازنشستگان اظهار داشت: سیستم مدیریت دانشگاه با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود و ایجاد سازوکارهای جدید، متعهد به رفع مشکلات بازنشستگان است، ما با همدلی و همکاری این عزیزان، گام‌های مؤثری در جهت حل چالش‌ها بر خواهیم داشت.

دکتر قائدی با تقدیر از حضور فعال اعضا، افزود: نقش محوری بازنشستگان به‌عنوان اعضای خانواده بزرگ نظام سلامت استان بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

شرکت‌کنندگان با تشکر از دکتر اله کرم اخلاقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای توجه ویژه به مسائل بازنشستگان، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در محورهای تقویت بیمه تکمیلی و خدمات درمانی با توجه به نیازهای سلامت سالمندان، طراحی برنامه‌های توانمندسازی (مانند کارگاه‌های آموزشی و مشاوره شغلی) برای استفاده از تجارب بازنشستگان، ساماندهی سیستم ارتباطی جهت پیگیری سریع‌تر درخواست‌ها و برگزاری منظم جلسات مشترک بین نهادهای مرتبط و نمایندگان بازنشستگان ارائه دادند.

جلسه مشورتی سیاست‌گذاری امور بازنشستگان، با حضور دکتر حسین قائدی، مسئولان کانون بازنشستگان و جمعی از پیشکسوتان نظام سلامت استان در محل دانشگاه تشکیل شد.

این نشست با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملی برای بهبود شرایط بازنشستگان برگزار شد.

 

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

کلمات کلیدی:
نشست.تخصصی     بازنشستگان     دکتر.حسین.قائدی     مشاور.رئیس.دانشگاه    

تاریخ بروز رسانی:   29 ارديبهشت 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >