31 ارديبهشت 1404 رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر عبدالرسول خسروی را بهعنوان سرپرست دانشکده پیراپزشکی دانشگاه منصوب کرد.
متن این حکم به شرح ذیل است:
«و بگو: پروردگارا! مرا با ورودی نیکو و صادقانه وارد (کارها) کن و با خروجی نیکو بیرون آر و برای من از پیش خودت سلطه و برهانی نیرومند قرار ده.
(آیه شریفه ۸۰ سوره اسراء)
جناب آقای دکتر عبدالرسول خسروی
عضو محترم هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی
سلامعلیکم
احتراماً/ خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منّان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده پیراپزشکی منصوب میشوید.
امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حُسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاستها و اسناد بالادستی و قانون هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت ضمن هماهنگی کامل با معاون آموزشی دانشگاه و اینجانب، استفاده از توانمندیهای همکاران و همراهی اعضاء محترم هیأت علمی و اهتمام شایسته به وظایف قانونی در انجام امور محوله و اعتلای دانشگاه موفق باشید.
همچنین از تلاشها و خدمات دکتر غلامرضا خمیسیپور در طول دوران تصدی این مسئولیت نیز تقدیر و تشکر را دارم.
دکتر الهکرم اخلاقی
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
چهارشنبه ۳۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۴»
انتهای پیام/ س.م ۱۰۲۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
|