18 اسفند 1403 رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر از راهاندازی سامانه امدادی اورژانس ۱۱۵ بوشهر ویژه ناشنوایان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر، دکتر سید حسین موسوی گفت: در راستای ایجاد پوشش فراگیر و دسترسی عادلانه به خدمات اورژانس پیش بیمارستانی برای ناشنوایان، ترتیبی اتخاذ شده تا این افراد در صورت نیاز به خدمات اورژانس بجای تماس تلفنی از طریق پیامک با مرکز اورژانس ارتباط حاصل کند.
وی تصریح کرد: پس از استعلام از اداره بهزیستی استان بوشهر نزدیک به ۱۹۵۶ نفر از معلولین ناشنوا و کمشنوا تحت پوشش بهزیستی در استان هستند. جمعیتی که علیرغم دارا بودن توان تحرک فیزیکی و حضور در اجتماع، با چالش برقراری ارتباط کلامی در تعاملات خود روبرو هستند.
دکتر موسوی افزود: با همکاری اداره بهزیستی یک شماره تماس و آدرس در سامانه اورژانس ۱۱۵ تعریف شده است و نحوه امداد خواهی به این صورت هست که این افراد میتوانند در مواقع اضطراری با ارسال یک پیامک با محتوای امداد خواهی برای مثال "من نیاز به آمبولانس دارم "یا من" نیاز به کمک دارم به همراه آدرس مکان حادثه؛ به شماره ۳۰۰۰۳۴۵۲۰۱۱۵ درخواست کمک نمایند.
وی تصریح کرد: بعد از دریافت پیامک بلافاصله در سامانه ارتباطات اورژانس یک پرونده به نام بیمار ایجاد و آمبولانس در کمترین زمان ممکن برای امدادرسانی به آدرس موردنظر اعزام خواهد شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر ضمن آرزوی سلامتی برای تمام افراد جامعه بهویژه افراد تحت پوشش بهزیستی تأکید کرد: اورژانس ۱۱۵ در هر زمان و هر مکان در کنار تمام افراد نیازمند به خدمات اورژانس است.
انتهای پیام/ م.ک ۵۰۰۰۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
|