مهندس احمد آخوندی با تقدیر از حساسیت شهروندان نسبت به حوزه سلامت شهرستان دیر گفت: اساساً دستگاه سونوگرافی در بیمارستان امام هادی (ع) دیر وجود نداشته است بنابراین انتقال آن به بیمارستان زینبیه خورموج اصلاً موضوعیت ندارد.
وی افزود: اقدامات خوبی توسط مسئولین شهرستان برای تأمین تجهیزات بیمارستان امام هادی (ع) دیر صورت گرفته است و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز نهایت همکاری و مساعدت در این زمینه داشته است.
مهندس احمد آخوندی گفت: تمامی تجهیزات بیمارستان امام هادی (ع) دیر از برندهای خوب و بهروز دنیا خریداریشده است و شبکه بهداشت و درمان با تمام توان پیگیر رفع مشکلات حوزه سلامت بهویژه بیمارستان دیر است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر بابیان اینکه بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال صرف احداث و تجهیز بیمارستان امام هادی (ع) دیر شده است تصریح کرد: قطعاً دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه شبکه بهداشت و درمان به فکر رفع مشکلات و تأمین دیگر تجهیزات موردنیاز خواهند بود و اقدامات خوبی نیز در این خصوص صورت پذیرفته است که مردم در آینده نزدیک شاهد آن خواهند بود.
وی با تأکید بر نوپا بودن بیمارستان امام هادی (ع) دیر گفت: مردم بهخوبی با شرایط بیمارستان آشنا هستند و طی چند ماهی که از افتتاح آن میگذرد همکاری بسیار خوبی داشتهاند و از خدمات فاز یک این بیمارستان نیز بهرهمند شدهاند.
مهندس آخوندی افزود: در فاز ۲ نیز زایشگاه راهاندازی خواهد شد و بخشهای زنان و داخلی مردان و زنان فعال میشود.
وی بابیان اینکه ماهانه حدود هزار نفر از خدمات بیمارستان امام هادی (ع) دیر بهرهمند میشوند افزود: با افتتاح بیمارستان ۶۰ نفر پزشک، پرستار، ماما و کادر پیراپزشکی و پشتیبانی جذب بیمارستان و استخدامشدهاند و با توسعه قسمتهای دیگر به این تعداد نیز افزوده خواهد شد.
مهندس احمد آخوندی با اشاره به شایعه جابجایی و انتقال تختهای آی سی یو و سیسییو بیمارستان گفت: شهروندان میتوانند برای اثبات کذب بودن این ادعا با حضور در بیمارستان امام هادی (ع) دیر از اتاق مربوطه بازدید کنند.
این مقام مسئول در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به لزوم تردد آسان مردم گفت: فراهمسازی زیرساختهای حملونقل شهری وظیفه شوراهای اسلامی و شهرداریهاست که متأسفانه فقر اینگونه امکانات در دیر مشهود است و باعث نارضایتی شهروندان شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بیمارستان امام هادی (ع) در شهر بردستان احداثشده است برای جابجایی و دسترسی آسان شهروندان به خدمات این بیمارستان، لازم است شورای اسلامی شهر دیر و شهرداری این شهر به وظیفه ذاتی خود مبنی بر اتخاذ تمهیداتی از قبیل راهاندازی خودروهای شهری برای رفتوآمد آسان شهروندان دیری بپردازد.
مهندس آخوندی به پتانسیل خوب خیرین سلامت اشاره کرد و گفت: با ورود خیرین به حوزه سلامت و هدایت نیات خیر آنها به سمت این حوزه قطعاً وضعیت موجود ارتقا خواهد یافت و ما از ورودشان استقبال میکنیم.
پیشازاین رییس شورای اسلامی شهر دیر با انتشار خبری در فضای مجازی ادعا کرده بود که دستگاه سونوگرافی بیمارستان امام هادی (ع) دیر به بیمارستان زینبیه خورموج انتقالیافته و تختهای سیسییو نیز در حال جابجایی و انتقال از دیر است که رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی نیز این ادعا را تکذیب و شایعه دانسته بود.
انتهای پیام/ ح.ن 3050