رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
۶ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر اضافه شد/افزایش تعداد آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر

25 ارديبهشت 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۶ دستگاه آمبولانس بنز ۳۱۵ دیزلی جدید به ناوگان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر اضافه شد.

دکتر سعید کشمیری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: این آمبولانس‌ها دارای بالاترین استانداردهای روز دنیا هستند و یکی از آمبولانس‌های جدید مدل شاسی‌بلند و دو محوره بوده و مناسب مناطق کوهستانی است و در پایگاه‌های کوهستانی استان به‌کارگیری می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه هزینه هر دستگاه آمبولانس جدید بیش از ۱۳ میلیارد ریال می‌باشد و از محل اعتبارات وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تأمین‌شده است افزود: با اضافه شدن این تعداد آمبولانس به ناوگان اورژانس تعداد آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ استان به بیش از ۸۵ دستگاه رسیده است.
وی تصریح کرد: ۶ دستگاه آمبولانس دیگر نیز که به علت فرسودگی فضای داخلی و تجهیزات فنی و مستهلک شدن برخی قطعات صرفاً به عنوان پشتیبان بکار گیری می‌شد جهت تعمیر فرستاده‌شده که با اعتبار یک میلیارد ۹۴۰ میلیون ریالی به‌روزرسانی و تغییر کانورژن داده‌شده است و آماده بکار گیری در پایگاه‌های اورژانس استان است.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: مبلغ ۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال تجهیزات فنی و لاستیک آمبولانس نیز خریداری و جهت استفاده در سایر آمبولانس‌های استان مورداستفاده خواهد گرفت.
انتهای پیام/ م.غ

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
آمبولانس     اورژانس115     دکتر.سعید.کشمیری        

تاریخ بروز رسانی:   25 ارديبهشت 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >