مدیر مرکز ثبت سینوزیت مزمن مطرح کرد؛
شیوع بالای بیماری سینوزیت مزمن در استان بوشهر/ گزارش تصویری

21 اسفند 1396
مدیر مرکز ثبت سینوزیت مزمن از شیوع بسیار بالای این بیماری در استان بوشهر در مقایسه با سایر مناطق دنیا خبر داد.

دکتر شکرالله فرخی در سمینار یک‌روزه تازه‌های رینیت و سینوزیت اظهار داشت: راه‌اندازی مرکز ثبت سینوزیت مزمن باهدف خدمات پژوهشی، تشخیصی و درمانی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
وی بیان کرد: با توجه به شیوع بسیار بالای بیماری سینوزیت مزمن در استان بوشهر در مقایسه با سایر مناطق دنیا و اثرات معلولیت‌های این بیماری بر مردم و بار اقتصادی بالای آن بر جامعه و سیستم بهداشتی و درمانی، راه‌اندازی این مرکز در استان ضروری به نظر می‌رسد.
مدیر مرکز ثبت سینوزیت مزمن خاطرنشان کرد: این مرکز با همکاری انجمن آسم و آلرژی اروپا به ارائه خدمات می‌پردازد.
فوق تخصص آسم، آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با اشاره به روش‌های جدید تشخیص و درمان بیماری آلرژی بینی و اهمیت درمان این بیماری اظهار داشت: این بیماری در ۸۰ درصد مواقع با سینوزیت همراه است.
دکتر شیرکانی به چگونگی تشخیص و درمان سینوزیت حاد در کودکان پرداخت و افزود: ۸۰ درصد بیماران آسمی، آلرژی بینی هم دارند و می‌بایست حتماً مورد درمان قرار گیرد.
متخصص ایمونولوژی و آلرژی در خصوص اهمیت تشخیص و درمان بیماری‌های غیر آلرژی بینی و تشخیص آن از بیماری‌های آلرژی مطالب جدید و بااهمیتی را ارائه کرد.
دکتر فرخی اضافه کرد: ۲۰ تا ۴۰ درصد مردم مبتلابه رینیت غیر حساسیتی هستند و سالانه میلیاردها دلار بار مالی بر سیستم بهداشتی درمانی کشور وارد می‌کند.
استاد تمام و متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص تشخیص و درمان سینوزیت حاد چرکی در بزرگ‌سالان مطالبی را ارائه کرد.
دکتر کتایون وحدت شیوه مصرف صحیح تجویز آنتی‌بیوتیک در درمان سینوزیت حاد چرکی را زمینه‌ساز جلوگیری از مقاومت دارویی دانست.
دکتر عبدالرسول ملاح زاده متخصص گوش، حلق و بینی نیز با تشریح موضوع تشخیص و درمان سینوزیت مزمن با یا بدون پولیپ بینی اظهار داشت: بیماری سینوزیت مزمن یک بیماری التهابی است که بر اساس مطالعات جدید نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک در این بیماری حداقل است.
کارشناس ارشد معاونت پژوهشی دانشگاه در خصوص اهمیت اجرا و راه‌اندازی مرکز ثبت در دانشگاه‌ها از طرف وزارت بهداشت به ارائه سخنرانی پرداخت.
خاکزاد گفت: مراکز ثبت به‌عنوان برنامه‌های اولویت‌دار این وزارتخانه در سال‌های اخیر هستند.
مدعوین این سمینار که از طرف قطب علمی گوش و حلق بینی ایران و معاونت برنامه‌ریزی راهبردی وزارت بهداشت در خصوص اجرا و راه‌اندازی مرکز ثبت سینوزیت مزمن بودند به دلیل لغو پرواز نتوانستند در این سمینار شرکت کنند.
انتهای پیام/ پ.ر 2030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
سمینار     سینوزیت     دکتر.شکرالله.فرخی     دکتر.افشین.شیرکانی     دکتر.عبدالرسول.ملاح‌زاده    

تاریخ بروز رسانی:   21 اسفند 1396

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >